Rukan karaokekarnevaalit

Tuomaristo Rukan Karaokemestaruuskilpailussa

29.6.2023

Tuomaristo syksyn 2023 Rukan Karaokemestaruuskilpailuun on nyt julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen kilpailuun avattu. Arvovaltaiseen tuomaristoon on saatu mukaan joitakin uusia nimiä, jotka tuovat lisää asiantuntijuutta eri musiikkityyleihin.

– Tuomaristossa on tuttuja nimiä ja karnevaalikonkareita, jotka tuovat jatkuvuutta arvostelukriteereille eri kisavuosina. Uusista nimistä mainittakoon, että nyt meillä on hyvin laajasti eri musiikkigenret huomioitu. Oma vahvuuteni on rockmusiikki ja Janne Raappanalla luonnollisesti iskelmä. Uutena nimenä mukaan tulee Sanna Rönnlund, joka tunnetaan artistinimellä Sana ja hän yhdistelee omassa musiikissaan poppia ja räppiä. Kun tähän vielä lisätään joukon jatkoksi tangoprinssinäkin tunnettu Heikki Koskelo iskelmä ja tangomusiikin asiantuntemuksellaan, niin sanoisin, että meillä on loistava tuomaristo kasassa, kertoo kilpailutuomariston puheenjohtaja ja kilpailun tuottaja Janne Remes.

Sanna Rönnlund aka Sana on oululainen artisti, jonka show huokuu energiaa ja asennetta.

Ennakkoilmoittautuminen valtakunnan rennoimpaan ja kovatasoiseen karaokekilpailuun on nyt avattu! Rukan Karaokemestaruuskilpailun perinnettä on rakennettu yli 20 vuotta. Odotamme innolla kuulevamme jälleen loistavia laulajia syksyllä Rukalla. Lue täältä Jannen vinkit laulajille!

Kilpailun säännöt ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä!