Rukan karaokekarnevaalit

Rukan Karaokekarnevaalit tekee paluun

12.5.2022

Parin vuoden tauon jälkeen karaoke raikaa taas Rukatunturissa Karaokekarnevaaleilla! Tapahtuma järjestetään nyt 20. kerran pe-la 30.9.-1.10.2022 ja lipunmyynti on avattu. 

Karaokekarnevaalit sai alkunsa vuonna 2000, joten tapahtumalla on pitkät perinteet. Tämä tapahtuma palkitsee vihdoinkin karnevaalien vakiokävijöiden pitkän odotuksen, sillä järjestyksessään 20. tapahtuma on siirtynyt pari kertaa pandemian vuoksi. 

Juhlavuoden kunniaksi myös tapahtuman ilme on päivitetty ja järjestäjät tahtovat lähteä kehittämään tapahtumaa entistä paremmaksi. Tapahtuman taustalla on tutut paikalliset ravintola-alan toimijat ravintola Zone ja ravintola Piste sekä uutena kumppanina Bar Ihku Ruka, joka on myös levittänyt karaoken ilosanomaa useammalla paikkakunnalla Suomessa. Tapahtuman karaokekilpailun järjestää myös aikaisemmilta vuosilta tuttu Janne Remes ja Go Fast Events.

Ruskan päätösjuhlassa kilpaillaan karaoken avoimet mestaruuskisat pe-la 30.9.-1.10. ja iltaohjelmassa kuullaan loistavia artisteja. Nämä julkaistaan vielä kevään aikana. Lisäksi torstain 29.9. oheisohjelmana järjestäjät ovat luvanneet viihdyttää karaokekansaa loistavilla artisteilla ja torstaina on myös kilpailun villit kortit jaossa. 

Rukan Karaokekarnevaalit
30.9.-1.10.2022
Rukan kylä (Zone, Piste, Ihku)
Liput 2pvää: 60€ (early bird) / 76€ 
karaokekarnevaalit.fi
Ikäraja K18

Lisätietoja 

Vastaava tuottaja
Maria Olin-Bolin
maria@karaokekarnevaalit.fi
+358 40 594 34444

www.karaokekarnevaalit.fi
www.facebook.com/karaokekarnevaalit
www.instagram.com/karaokekarnevaalit

#rukankaraokekarnevaalit