Rukan karaokekarnevaalit

Pari päivää Rukan Karaokekarnevaaleihin!

27.9.2022

Ruskan kruunaa Rukalla perinteiset Karaokekarnevaalit. Tänä vuonna juhlitaan 20. juhlavuoden merkeissä ja tunturi tulee olemaan täynnä juhlivia ihmisiä! Tapahtuman vastaava tuottaja Maria Olin-Bolin kertoo karnevaaliviikon tunnelmista ennen h-hetkeä.

Enää pari päivää tapahtuman alkuun ja järjestelyt alkavat olla loppusuoralla. Lipunmyynti on sujunut oikein vauhdikkaasti viime viikot ja juhlakansa on löytänyt tapahtuman jälleen parin vuoden tauon jälkeen.

– Tänä vuonna festarit ja muut tapahtumat ovat tehneet paluun isosti ja tämä näkyy myös Rukan Karaokekarnevaaleilla. Ihmiset haluavat nauttia yhdessä ja kaipaavat elämyksiä. Tälle tapahtumalle on ehdottomasti kysyntää Rukalla ja olemme erittäin iloisia, että tämä perinteikäs tapahtuma saa taas jatkoa, kertoo tuottaja Maria Olin-Bolin.

Kesäkuukausina tapahtumia oli joka viikonloppu ja tarjontaa laidasta laitaan. Nyt musiikin ystävät ovat ehtineet hieman levätä kesän rientojen jäljiltä ja jaksavat taas juhlia Rukalla.

– Selkeästi kesän muissa tapahtumissa havaitut trendit ovat näkyneet myös meidän tapahtumassa ja lipunmyynti on nyt ihan viime hetkillä kiihtynyt hurjasti. Näyttää vahvasti siltä, että meillä tulee olemaan loppuunmyyty tapahtuma, iloitsee Maria.

Ravintola Zone on tapahtuman alkuperäinen järjestäjä parinkymmenen vuoden takaa ja monet aikaisempien tapahtumien kävijöistä muistelevat Zonen historiaa lämmöllä. Rukan Karaokekarnevaalien ensimmäinen karsinta onkin itseoikeutetusti pe 30.9. klo 16.00-18.30 Zonessa! Kilpailuun ehtii vielä laittaa hakemuksen täältä. Zonen ohjelmistossa on torstaina etkoilla Movetron ja viikonloppuna karnevaaleilla Antti Railio sekä Meiju Suvas.

Tänä vuonna on mukana myös uusi venue Bar Ihku Ruka, joka on tunnettu eri puolilla Suomea karaokeravintoloista. Ihkun ravintolapäällikkö Marina Jamgourova on ollut aikaisemmissa tapahtumissa mukana ja toteaa Karaokekarnevaalien olevan ehdottomasti tunturin parhaat bileet! Ihmiset juhlivat, laulavat, tanssivat ja nauttivat yhdessä kellon ympäri. Ihkun terassilla on bileet legendaarisen Leviäijän tahdittamana torstaista perjantaihin klo 16 alkaen. Torstain etkokeikalla Ihkun lavalle nousee Olli Halonen sekä viikonloppuna vuorossa on Pasi & Anssi ja Uniklubi!

Kolmas tapahtumapaikka on Ravintola Piste, joka toimii myös karaokekilpailun finaalin estradina lauantaina klo 21.00 alkaen. Lisäksi viikonlopun ohjelmistossa on Pisteessä loistavat artistit: perjantaina Teflon Brothers ja lauantaina Pete Parkkonen.

Toivotamme kaikki oikein lämpimästi tervetulleeksi Rukan Karaokekarnevaaleille

Liput täältä.