Tietosuoja-
seloste

Viimeksi päivitetty: 13.6.2024

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Rukan Karaokekarnevaalit keräävät, käyttäävät ja suojaavat henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme karaokekarnevaalit.fi (“Verkkosivusto”) tai luovutat asiakastietojasi meille. Suojelemme yksityisyyttäsi ja sitoudumme noudattamaan soveltuvia tietosuojalakeja ja -sääntöjä, mukaan lukien EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).

1. Keräämämme tiedot

Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilötietoja:

  • Yhteystiedot: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite.
  • Käyttäjätiedot: Verkkosivuston käyttöön liittyvät tiedot, kuten IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, vierailun ajankohta ja kesto.
  • Asiakastiedot: Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot, kuten ostohistoria ja viestintä kanssamme.
  • Evästetiedot: Tiedot, jotka kerätään evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla (katso tarkemmin kohta 7).

2. Tietojen käyttö

Käytämme keräämiämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palveluiden tarjoaminen ja ylläpito: Verkkosivuston ja palveluiden tarjoaminen, ylläpito ja parantaminen.
  • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelun ja tukipalveluiden tarjoaminen.
  • Markkinointi: Markkinointiviestien lähettäminen, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.
  • Lakien noudattaminen: Soveltuvien lakien ja säännösten noudattaminen.

3. Tietojen jakaminen

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajat: Voimme jakaa tietoja luotettaville palveluntarjoajille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme.
  • Lakisääteiset vaatimukset: Voimme luovuttaa tietoja viranomaisille lain niin vaatiessa.

4. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen tässä selosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi tai lain edellyttämällä tavalla.

5. Oikeutesi

Sinulla on oikeus:

  • Pääsy tietoihin: Oikeus saada tietoosi, mitä henkilötietoja meillä on sinusta.
  • Tietojen oikaisu: Oikeus pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisua.
  • Tietojen poisto: Oikeus pyytää tietojesi poistamista.
  • Käsittelyn rajoittaminen: Oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista.
  • Tietojen siirto: Oikeus saada tietosi siirrettävässä muodossa.
  • Vastustamisoikeus: Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

6. Tietoturva

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja paljastamiselta.

7. Evästeet

Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkosivustomme käyttökokemusta. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat laitteellesi, kun käytät verkkosivustoamme. Voit hallita evästeiden käyttöä selaimesi asetuksista.

8. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista verkkosivustollamme.

9. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä:

MOB Productions
3270821-4
maria@mobproductions.fi
Tertuntie 8, 01400 Vantaa

Hyväksymällä tämän tietosuojaselosteen, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn edellä kuvattujen periaatteiden mukaisesti.