Rukan karaokekarnevaalit

Artistit

Rukan Karaokekarnevaaleihin kuuluu illan tähtiartistikeikat! Zone, Ihku ja Piste tarjoavat karaokekilpailun ohessa kattauksen suomalaisia eturivin artisteja.

Ravintola Zone www

To 28.9. Movetron

Pe 29.9. Hanna Pakarinen

La 30.9. Tommi Läntinen

Ravintola Zone on auki asiakkaille klo 08.00- 04.00 365:na päivänä vuodessa. Kylän legendaarisin karaoke viihdyttää joka ilta klo 19.00 alkaen. Tiheästi vierailevat bändit tanssittavat bilekansaa sesonkiaikaan useana päivänä viikossa. Ravintola Zone kutsuu viihtymään rennossa ympäristössä päivisin ja tarjoaa Rukan parhaimman bailupaikan yön tunneille! Grillikeittiö tarjoaa maistuvaa mahan täydeltä aamusta aina aamuyön tunneille asti.

* Erillinen lipunmyynti torstain keikalle – siirry lipunmyyntiin

Bar Ihku Ruka www

Pe 29.9. Mikael Gabriel

La 30.9. Viivi

To-La 28.-30.9. Leviäijä

Legendaarinen Ihku on karaokebaarin, yökerhon ja rinnebaarin verraton yhdistelmä joka takaa parhaan juhlatunnelman kaikelle kansalle. Meillä ei bileet eikä mahdollisuudet lopu kesken. Voit vaikkapa heittäytyä karaokestaraksi, tanssilattioiden travoltaksi tai viettää rauhallisempaa iltaa rinnebaarin puolella. Ihkussa kaikki paitsi tylsistyminen on mahdollista. Menevästä tunnelmasta vastaavat vaihtuvat huippu-deejiimme, vallattomat karaokevetäjämme sekä rento ja ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme.

Varmista seurueellesi juhlien parhaat paikat ja tee pöytävaraus osoitteessa ruka@barihku.fi.

Piste www

Pe 29.9. Antti Ketonen

La 30.9. Käärijä

Tervetuloa viihtymään rentoon tunnelmaan!

Piste Ruka sijaitsee Rukan kylän keskeisimmällä paikalla, Länsirinteiden juurella. Pisteeseen on helppo poiketa kesken hiihtopäivän, sillä alamäki päättyy aivan oven eteen. Pisteessä viihdytään myös iltaisin juhlatunnelmissa ja musiikin parissa!

Pöytävaraustiedustelut: vip.ravintolapiste@ravintola.fi